drinkmaster Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Witam wszystkich. Problem mój polega pewnie jak wieku posiadaczy renówek. Głuche stukoty w przednim zawieszeniu. Wymieniałem końcówki drążków, gumy na stabilizatorze, tuleje wahaczy i problem nadal ten sam. Czy ktoś zna obiawy wyrobionych drążków kierowniczych? Bo na przeglądzie gościo mówił, że stukoty dochodzą od nich ale jak ściągnąłem osłone gumową i końcówke to niby nie ma żadnych luzów ale luźno latają. Na każdym dołku co u nas jest na pęczki to odgłosy jak by ktoś mi młotkiem w zawieszenie walił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orfeusz77 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Możnaby też wymienić, koszt niewielki a będziesz pewien. U mnie niby nie było luzów na wahaczu, a okazało się że mam sworznie do wymiany. Niestety nasze cudowne drogi. A w jakim stanie amorki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drinkmaster Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Amorki sprawdzane i są ok. Ale właśnie sprawdziłem łożyska na mcphersonie i mają luzy i się blokują to pewnie są rozwalone. I tak się zastanawiam, że może to przez nie te odgłosy. Już wiem co padło. Łożyska macphersona. Wymienił mi je mechanik w ciągu 10 min oba i koniec z stukaniem. Jeszcze mam na drążkach luzy ale narazie mam dość kosztów z tym autem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Wymienił mi je mechanik w ciągu 10 min chyba serwisujesz auto u Copperfielda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz325 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Łożyska macphersona. Wymienił mi je mechanik w ciągu 10 min oba i koniec z stukaniem. za 10 minut to zdążysz koło zmienić a nie wyjąć cały amorek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drinkmaster Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 He he nie amory sam wymontowałem i gotowe mu zawiozłem. Mechanio ma spore kolejki i jak bym mu zostawił auto to z 3 dni bym czekał na nie, a tak od ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi