DrzinX Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Witam, podczas wymiany linek szyb elektrycznych w megane I musiałem je odwrotnie zamontować. Teraz podczas "przyciskania" przełącznika szyba się zamyka, a "pociągania" otwiera . Wymiana tych linek to żmudna robota i teraz nie chce już tego wszystkiego powtarzać od nowa wiec mam takie pytanie: które kabelki w kostce podmienić żeby wszystko wróciło do normy?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zamienić kable zasilające silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo_CK Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Tak się skłąda, ze dziś przerabiałem ten temat. Gdyby się komuś nie chciało odkręcać boczka i kombinować bezpośrednio przy silniczku, polecam zamianę kabli 2 z 6 we wtyczce. Po otworzeniu jej (jest mała klapka przytrzymująca styczniki) na ściance klapki zobaczysz numerację styczników. Te dwa przewody odpowiadają właśnie za zasilanie silnika. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi