pamel Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Panowie wiem ze głupie pytanie i żebym poszukał na forum ale potrzebna mi syzbka odpowiedź, zaświecił mi się servis i że oleju mało i zamierzam ejchac dzisiaj na stację i doradzcie jaki olej kupić do 1,5 silnika? taki żeby był na stacji i w rozsądnej cenie? co radzicie ?? z góry dizeki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lk73 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Jak nie wiesz jaki masz olej w silniku to najbezpieczniej będzie dolać półsyntetyk 10W-40 np Mobil. Wymień jednak jak najszybciej cały ten olej. Takie oszczędności bardzo drogo kosztują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Użyj opcji szukaj, jest obszerny temat o olejach. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi