Klata Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Witam, mam problem typu; mam odłamany kawałek osłony żarówki świateł mijania (H7). Przez to światło z jednej lampy razi innych kierowców, moje pytanie; czy mogę wymienić samą osłonkę, jest to rozbieralne?? I jak już gdzie mogę ją dostać, czy muszę kupić cały klosz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasta1990 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 nie wiem jak jest u ciebie ale u mnie się sam nie rozłoży :) trzeba go rozkleić .... a brakujący element jeśli masz trochę wyobraźni i czasu za pomocą opalarki i dobrego kleju zrobisz sobie w domowym zaciszu :) przy odrobinie szczęścia nie będzie widać różnicy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 (edytowane) kasta1990 to może napiszesz koledze co dokładnie ma zrobić i kupić. Jak dla mnie to reflektor do wymiany. Edytowane 12 Czerwca 2011 przez fred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasta1990 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 To niech wstawi foto to z miłą chęcią napisze co i jak :) U siebie tak zrobiłem i jak dotąd trybi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi