Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Megane II

Kars

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Proszę o ocenę tego samochodu okiem użytkowników nigdy nie miałem samochodu tej marki a mam zamiar go kupić

Megane

Rok produkcji:2004

Przebieg w km:72 000 km

Skrzynia biegów:manualna

Moc:98 KM (72 kW)

Pojemność skokowa:1390 cm³

ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, czujnik deszczu, ESP, światła przeciwmgłowe

Dodatkowe informacje:

pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany

To z ogłoszenia a z oględzin zaprzyjaźnionego mechanika to wygląda to tak: silnik suchy tylko pod pokrywą zaworów małe punkty oleju ale podobno wymieniano uszczelkę, lekkie pękniecie na tłumiku(do spawania)poza tym nic. Podpięte do komputera nie wykazało żadnych błędów, autko nie bite i nie malowane (oglądał blacharz, lakiernik).

Co do przebiegu to z rachunków i przypiętych paragonów wynika że jest ok w 2006 roku miało dopiero 7 tys na liczniku potem to troszkę wzrosło, 2007 - 14tys,2008 - 23tys,2010 - 60tys, jest tez dokument Wartungsblatt coś jakby badanie wszystkich podzespołów pojazdu, niestety nie znam niemieckiego i tylko przy dwóch punktach jest zaznaczona korekta reszta i.o. Jest też TUV ważny do 08.2012

Edytowane przez Kars

Co do przebiegu to z rachunków i przypiętych paragonów wynika że jest ok w 2006 roku miało dopiero 7 tys na liczniku potem to troszkę wzrosło, 2007 - 14tys,2008 - 23tys,2010 - 60tys

jak cholera, że ani literce nie wierzę :) , chyba jakiś dziwny jestem.

żeby to chociaż z polskiego salonu było...

sprawdź sobie to auto po nr VIN w jakimś serwisie, bo żeby się nie okazało, że auto miało tylko jeden przegląd serwisowy rok po wyjeździe z fabryki (tak jak moje), a książki serwisowe krążą już nawet po allegro.