svvobi Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam, często na naszych kochanych drogach zdarza się przedrzeć podwoziem. Auto na felgach 13, opony wysokie - 70. Zapytanie do użytkowników Meg, czy wasze auto też standardowo jest tak niskie ? Auto kupiłem od pierwszych właścicieli w niemczech, od nowości raczej wszystko seryjnie. Na zimę planuje zakupić felgi 14'. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orfeusz77 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Chyba standardowo te meganki są tak nisko zawieszone, ale jak do tej pory nigdy o nic nie zaryłem. Może to wina amorków, sprężyn bądź tylnej belki? Też mam 13 jak na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Z czystej ciekawości przed chwilą byłem zmierzyć. W moim autku prześwit wynosi niecałe 18 cm, ale trochę krzywo stoi, więc na prostym może być ze 2-3 cm mniej. Zmiana kół nic Ci nie da, bo fizycznie i tak będą miały taka samą wysokość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb5913 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 W przypadku niskiego tyłu trzeba podnieść auto na frezach drążków w belce. Trzeba zaangażować raczej do tego mechanika. Niestety mnie też to czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind775 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 U mnie jest dokładnie tak samo 14,5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi