9kaczor6 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam, w aucie koleżanki - RN Megane I Ph1, jakiś cudem szyba spadała z tego plastiku co ją unosi i opuszcza. Rozebrałem drzwi podniosłem szybę nie mogłem trafić na plastik nadal był za wysoko jak chciałem opuścić to pękła linka bo za bardzo chyba szyba na to prężyła no i walnęło. Da się zmienić tą linkę czy trzeba wymienić cały elektr. mechanizm opuszczania szyby. (szyba przednia lewa) Proszę o odpowiedź, ewentualnie może ktoś ma tą część? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Na allegro widziałem zestawy naprawcze od linek po różne plastiki, zestaw z linką kosztował chyba 60 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz06_h Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Da się wymienić samą linkę ale trudno dobrac odpowiedni wymiar. Kup linkę w sklepie rowerowym i zmierz starą. Sam mam ten sam problem, tylko że mojej starej linki nie da się zmierzyć bo mocno się postrzępiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi