szczepcio Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam Oddałem auto do mechanika i została uszkodzona antena od radia ( została przecięta wzdłuż )i teraz radio mi wcale nie odbiera tylko jest napis NULL.Nie wiem co mam zrobić czy wystarczy wymienić antenę samą i czy przy wymianie konieczne jest odkręcenie tapicerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Jak on to zrobił ? Rozumiem, że uszkodzona jest tylko podstawka, w którą wkręca się bat. Jest do niej dostęp po ściągnięciu panelu od oświetlenia w podsufitce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepcio Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Chciałbym dodać że uszkodzony jest tylko bat a podstawka anteny jest dobra.Czy wystarczy i czy można odkręcić i wymienić sam bat??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 :) Dokładnie, przecież bat możesz spokojnie odkręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepcio Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Co oznacza napis na radio NULL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi