rav85 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Co myślicie o zamontowaniu takiego radyjka do Megane II Ph I: http://allegro.pl/2-din-canva-cv-7013-divx-gps-z-mapa-7-dotyk-i1646330264.html Czy miał ktoś styczność z tą marką, a może z tym modelem radia, czy użytkował ktoś takiego radia jako nawigację, radio i obsługę telefonu przez bluetooth jednocześnie, jeżeli tak to jak to się sprawowało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Nie używałem takiego cuda, ale w radiu aspirującym do jednak wyższej klasy MINI USB na front panelu to jakaś pomyłka. Zbyt łatwo to uszkodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Akurat mini USB nie używał bym wiec nie stanowi to dla mnie problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogurt12 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Jako, że pomysł mi się bardzo spodobał... rav85, zgłębiłeś może w międzyczasie ten temat? Co do firmy, to nie jest to zbyt popularna marka... Widziałem zarówno opinie typu 'nie narzekam', jak i 'chińszczyzna pozbawiona jakiejkolwiek jakości', więc trudno wysunąć jakieś konkretne wnioski.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 A co sądzicie o takiej pozycji: Mój odnośnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDamian Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Te radyjka pasują bez jakich kolejek przeróbek w meganie ii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Sądzę że tak, jedynie ramka jaka jest w zestawie może nie do końca idealnie wpasować się w otwór 2DIN w Megance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzemyk101 Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 A co z wyświetlaczem górnym,będzie działał po podłączeniu i jak z pilotem przy kierownicy? Też mam zamiar kupić takie radyjko. Moja megi: http://megane.com.pl/topic/24138-krzemyk101-megane-15dci-82km-2004/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 12 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Będzie jak dołożysz moduł, w przeciwnym wypadku nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzemyk101 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Jak fachowo nazywa się ten moduł albo może podeślesz linka do zakończonej aukcji z takim modułem?Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 15 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Dokładnie to jest tak z pilotem pod kierownicą nie ma problemu z podłączeniem, potrzebny jest do tego moduł, ja kupowałem u tego faceta: http://www.piloty.pl/. Nie pamiętam dokładnie nazwy, ale jak napiszecie to poleci Wam coś dobrego, jeżeli chodzi o wyświetlacz to montowane radio musi mieć wyjście na zewnętrzny wyświetlacz, a nie każde ma takie wyjście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi