grzes74 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Są oficjalne ceny Renault i są oficjalne rabaty Renault. Czy od tego da się coś jeszcze wynegocjować w dół w PLN lub w tej cenie dołożyć jakieś konkretne wyposażenie? Jeśli tak to ile się Wam udało jeszcze urwać, w jakich okolicznościach /auto placowe, ekspozycyjne - salon, auto do produkcji/? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liso Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Ja dostałem 17% od ceny w cenniku oraz dywaniki gumowe (choć nie chętnie chcieli dać - oryginalne ale dziadowskie, lepiej dokupić za 100zł na alledrogo petexy) ale odbili sobie na cenie opon zimowych. Auto do produkcji, odebrane pod koniec grudnia 2010r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolo1976 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Ja biorąc leasing na firmę zyskałem 12 tys. rabatu plus alarm firmowy i dywaniki welurowe gratis. Auto wyprodukowane w lutym 2010 a ja go odebrałem na koniec kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi