MARCINLODZ Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Wracam na moment do tematu nie działającej klimy. Czy może mieć jakiś związek z awarią fakt, że przez około tydzień jeździłem z nie wiadomo jaką ilością płynu chłodniczego( po wymianie rozrządu mechanik nie uzupełnił płynu i po około tygodniu zaglądając pod maskę stwierdziłem brak płynu w zbiorniczku wyrównawczym co niezwłocznie załatwiłem, pojechałem do sprawcy i naprawił swój błąd)? Edytowane 16 Czerwca 2011 przez MARCINLODZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 No i czemu służy ten krzyk :) Popraw temat bo jest niezgodny z regulaminem ' Regulamin pkt. 5.10 - Caps Lock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi