meganecoupe02 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam, pytanie głównie do posiadaczy fabrycznej nawigacji TomTom z mapą Polski w Scenicu III. Interesuje mnie jaka jest fabrycznie zainstalowana wersja mapy i oprogramowania. Nie mam żadnych dokumentów i instrukcji obsługi, auto sprowadzone z Francji i brakuje w nim mapy Polski. Za wszelkie informacje dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolo1976 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Nie ma znaczenia jaka jest wersja. Wejdź na stronkę my-navia.pl i poszukaj działu tom-tom. Tam znajdziesz dział o nawi w Renatkach. Weź czystą kartę (najlepiej 4gb) i aktywuj w aucie. Po czym ściągnij pliki podane w linkach i mapy i wrzuć na kartę zgodnie z zawartymi tam instrukcjami. Powinno działać. Pozdrawiam. Kolo znalazłem linka http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=21477 Edytowane 16 Czerwca 2011 przez Kolo1976 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi