kazuar Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam serdecznie !! Poczytałem posty na temat szyb ale odpowiadającego mi nie znalazłem, także pozwoliłem sobie zacząć nowy wątek. A więc: Szyba za kierowcą z panelu kierowcy działa bez zarzutu, podnosi się i opuszcza, natomiast z panelu pasażera nie reaguje na nic, przekładałem przełączniki ale to nic nie daje. Nie wiem w czym może być problem ,czytałam coś na temat jakiejś kostki pod siedzeniem kierowcy ale nie wiem czego gdzie szukać tzn jakich kabli. Sprawdzałem bezpieczniki w kabinie kierowcy, wszystkie ok., w środku w drzwiach sucho. Szyba tylna prawa, podobnie, z panelu kierowcy działa super, natomiast z panelu pasażera przełącznik działa jedynie w dół, tzn. obojętnie czy przełączam w dół czy w górę to szyba i tak tylko się opuszcza. Proszę o jakie kolwiek wskazówki najlepiej z fotkami gdzie czego szukać, jeśli będzie możliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opcja :) Regulamin pkt. 4.1, 4.2, 4.3, 5,10 . Zamykam P_r_z_e_m_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi