wojcisi Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ile może kosztować wymiana końcówek drążka , tulei stabilizatora i sworznia wahacza po obu stronach w megane phI. Chodzi mi o sama robocizne u mechaników.Jaka suma jest "przystępna" a jak to "zdzieranie " z klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 W zeszłym roku zapłaciłem za taką operację z obu stron auta (oba drążki z końcówkami, tuleje wahaczy i sworznie) chyba 250 zł (nie pamiętam dokładnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 w moich stronach za wszystko wychodzi 140zł ,masz manuale ,i łatwo zrobisz to sam,to prosta operacja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 (edytowane) To tanio biorą, u mnie ponad 200 zł, bo sama zbieżność chyba 60 zł z tego co pamiętam. Znalazłem jeszcze na fakturze, że były wymieniane łożyska amortyzatorów. Reszta się zgadza. Edytowane 16 Czerwca 2011 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centurion Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Startujesz w sobotę o 9 rano, kończysz ok 13 wszystko bez nerw z czasem na fajeczkę i pogaduchy. Zaopatrz się w ściagacze tylko. Potem zbierzność u mnie 70 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi