aston76 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Mnie zastanawia jeszcze brak na przedniej szybie po jej prawej stronie naklejki z dopuszczeniem spalań (Euro np. 4 lub 3). Kiedy moje auto przyjechało na lawecie, również miałem taką naklejkę zieloną, no chyba, że to obowiązuje na jakichś tam zasadach i nie dotyczy wszystkich aut. No dotyczy tylko wybranych miast i tyczy się wjazdu do stref w tych miastach (głównie o centrum) http://moto.pl/MotoPL/1,90109,7425649,Cala_prawda_o_Umweltzone.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaraz Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Scenic kupiony, po dokładnej inspekcji wszystkiego. Nie jest bez wad, no ale nie oszukujmy się, auto ma swoje lata. Za kilka dni będzie zarejestrowany, to wtedy oficjalnie się przywitam Ale już teraz cieszę się, że dołączyłem do grona scenicowców :) A z innej beczki - orientujecie się, gdzie w okolicach poznania/swarzędza mógłbym zmienić język w komputerze? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi