Renomaniak Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Witam. Jestem tu nowy. Zamierzam kupić Renault Meagne phI, a dokładnie mam jednego już upatrzonego i proszę o pomoc w ocenie auta. Na co patrzeć najbardziej przy kupnie meagnki. Czekam na wasze opinie. Pozdrawiam http://moto.allegro.pl/renault-megane-1-9dti-z-klima-nie-wymaga-wkladu-i1670273496.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Dziwnie odstaje klapa bagażnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renomaniak Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Tak odstaje. Sprzedawca wymienił to w opisie. Ta usterka jest do zrobienia? Przewidywane koszty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Wszystko jest do zrobienia. Koszty zalezą od regionu gdzie będziesz naprawiał i od tego co jest faktycznie do naprawy, nie widać, aby błotniki były zdeformowane. Możliwe, że tylko wieszaki zderzaka i pas tylny, na którym mocowany jest zderzak i zamek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 ja bym dopłacił i kupił wersje po liftingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megidti Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Najlepiej podjedź i oceń, czy nie wystarczy na zawiasie klapy tochę podnieść żeby to wyglądało po ludzku, czy auto mocno dostało i nie jest dobrze naciągnięte - podciągnij dywanik i zobacz podłogę bagażnika.Generalnie autko wygląda normalnie (poza klapą) i trzeba posłuchać jak to chodzi. Co do dozbierania do wersji po liftingu to kosztuje ona praktycznie 2 razy tyle co proponowany samochód, więc podejrzewam że taka opcja odpada. Generalnie za tą kasę to ja bym brał TD - znajdziesz w lepszym stanie niż DTI w tych samych pieniążkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi