czarny_1984 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 (edytowane) Witam proszę o ocenę tej meganki http://otomoto.pl/renault-megane-dynamic-C18938521.html Jak sprawują się te silniki 85 km czy są awaryjne ? Pozdrawiam i czekam na jakiekolwiek informacje gdyż nie mam zielonego pojecia o tym silniku oraz samochodzie. Edytowane 19 Czerwca 2011 przez czarny_1984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 dla kombi 85 koni z dci to raczej mało, dla krótkiego starcza do jazdy, do grandtoura niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Silnik z osprzętem Delphi, mniej wytrzymały niż Siemensa, ale za to nie ma problemów z regeneracją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny_1984 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 (edytowane) Regulamin No właśnie o takie konkretne informacje mi chodzi, nie dodałem że samochód na trasie dłuższej może będzie użytkowany 2/3 razy do roku. Większość w 95% to same miasto. Czyli dziennie około 40km ale po samym mieście. Zna ktoś konkretnie ten silnik ? na jakiś specjalnych osiągach mi nie zależy, ma głownie służyć jak pisałem wcześniej do jazdy w mieście. Regulamin pkt. 5.13 -Prezes Edytowane 19 Czerwca 2011 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Ile robisz km rocznie, bo może lepiej będzie pomyśleć o benzynie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sKarlosMegane Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 (edytowane) 1.5 dci 85 km w Kombi idzie bardzo dobrze. Znam ten silnik i nie powiedziałbym, że siedzi w nim tylko 85, a sporo więcej. Edytowane 18 Lutego 2012 przez sKarlosMegane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny_1984 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Byłem z rana ja zobaczyć. Ładnie utrzymana w środku po za trzema dziurkami z papierosa co w opisie na innej stronie pisze że właściciel nie palący 156 tys przebiegu. Szyby wszystkie oryginał prócz przedniej, Była z 2010 roku ale róznie to bywa z przednimy szybami. Otwieram maskę a tu goło. Zero osłon plastikowych a z tego co wiem powinna być taka duża osłona prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Jedna duża czołowa i dwie boczne, widać na niektórych zdjęciach na allegro czy otomoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny_1984 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 (edytowane) Sprzedający użycza nr vin co cieszy Co do stanu technicznego jak i estetyki mogę polecić ten samochód lecz 150 tyś przebiegu samochód miał dokładnie 14.02.2011 Roku O dziwo Przegląd miał robiony 06.01.2011 gdzie było o 4 tyś mniej. Szacuje że przy jego jezdzie spokojnie z 250/300 tyś już ten samochodzik posiada. Zakup anulowany. Dziękuje za wszystkie dane co do tego silniczka. Pozdrawiam Edytowane 20 Czerwca 2011 przez czarny_1984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi