lukasz06_h Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Witam wszystkich. Mnie również trafiło z podnośnikiem. Postanowiłem jednak naprawić na własną rękę, niż dać komuś zarobić. Mam jednak problem z dobraniem odpowiedniej długości linkami. Kupiłem w sklepie rowerowym linkę fi15mm i odmierzyłem starą. Według moich obliczeń jedna linka ma 115cm, a druga 111cm, ale mogę się mylić bo były postrzępione.Zastanawiam się również czy dłuższa idzie do tego plastiku na dole czy na górze? Jeśli ktoś wie to proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Fi 15mm to chyba do czołgu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz06_h Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Sorki oczywiście 1,5mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi