Techniacz Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Cześć Jako, że takie mamy już nastawienie w Polsce - by całe życie narzekać. Postanowiłem założyć ten temat. Chciałbym abyśmy w nim, mówili o tym co nas uszczęśliwiło danego dnia - by złamać stereotyp wiecznie narzekającego Polaka. Ja może zacznę. W dniu dzisiejszym oddawałem krew. Pomijając fakt, że w dniu dzisiejszym przekroczyłem granicę oddanych 10 litrów krwi, to spotkało mnie coś nowego. Zawsze oddając krew, było to tak bez osobowo. Owszem wiedziałem, że może komuś się przydać ta krew. Albo chociaż studenci, będą mieli na czym ćwiczyć. Ale jak już napisałem, nie utożsamiałem się z kimkolwiek, kto mógłby tą krew otrzymać. Natomiast dzisiaj, lekarz w rckik zaskoczył mnie całkowicie. Wchodząc do niego, powiedział, że w końcu widzi dzisiaj jakieś ciekawe wyniki. Po moim wytrzeszczu oczu, powiedział że to dobrze dla mnie, a dla niego jeszcze lepiej. Po tym byłem jeszcze bardziej zdezorientowany. Po czym powiedział coś, dzięki czemu chyba już do końca życia będę oddawać krew, o ile będę mógł. Powiedział, że osoba która dostanie dziś moją krew, właśnie przeżyła 70 godzin. Waży 1140 gram oraz ma na imię Agatka. Byłem w takim szoku, że nie mogłem wypowiedzieć słowa. Po 10 litrach oddanej krwi, pierwszy raz tak naprawdę, poczułem że to co robię ma na prawdę sens. Do tego momentu jestem uśmiechnięty, szczęśliwy i w gruncie rzeczy bardzo wzruszony To tyle mojej "historii", dopisujcie się również. Trzeba się cieszyć z rzeczy małych, żeby duże miały na prawdę, duże znaczenie :) Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mientex Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Witam wszystkich użytkowników Na początku chciałbym się z Wami przywitać a co mnie ostatnio uszczęśliwiło ? Kupiłem swój pierwszy samochód Renault Megane Classic 1.4 z 2002 roku pierwsza jazda i nie mogłem zdjąć uśmiechu z twarzy na razie niestety stoi na warsztacie ale dziś ją odbiorę wysprzątam i na pewno pochwalę się za jakiś czasu. Nigdy się tak nie cieszyłem gdy coś kupiłem Jeszcze raz witam wszystkich ! Pozdrawiam Leszek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 (edytowane) ........ Edytowane 24 Września 2012 przez fred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vampirek Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Mnie uszczęśliwiło to, że znalazłem mniej więcej w miarę fajny samochód, jeszcze go nie zakupiłem, ale to tylko kwestia czasu. Jest on z zagranicy, więc musze jeszcze sprawdzić jego historię. Znalazłem odpowiedni serwis, mam nadzieję, że ocenicie go, moze ktoś miał doświadczenia, ale to w innym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chacimas Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Mnie uszczęśliwił zakup auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mientex Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 (edytowane) A mnie uszczęśliwiła dziś niespodzianka od mojej kochanej dziewczyny Więcej chyba nie muszę tłumaczyć breloczek bardzo mi się podoba a w rzeczywistości jest jeszcze ładniejszy Edytowane 13 Lipca 2011 przez Mientex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 mnie ostatnio uszczęśliwił zakup CB-Radia,może nie tyle mnie co mojego syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Whisky z Colą i Cytryną :) polecam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARREK Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 a mnie uszczęśliwił własny ślub :) Niektórzy mogą pisać.. jak to itd... ale coż może być piękniejsze niż mieć u boku swą ukochaną :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 (edytowane) .......... Edytowane 24 Września 2012 przez fred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Witam. Uszczęśliwia mnie cena paliwa. Wiecie jakie to super uczucie, gdy nalejecie do pełna a znajomy pracownik stacji wie, że jeszcze mnie stać na paliwo? Czad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi