Dundee Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Staję właśnie przed dylematem zakupu Meganki. Najbardziej interesują mnie egzemplarze z war-mazur w granicach 16tys zł, stąd właśnie zaciekawiła mnie następująca oferta: http://otomoto.pl/renault-megane-1-9dci-120ps-klimatronik-al-C18784224.html Proszę o ocenę i podzielenie się ze mną ewentualnymi opiniami. Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 (edytowane) Do ceny należy doliczyć wszystkie opłaty w granicy 1500zł. Przebieg kręcony, kierownica wytarta oraz drążek zmiany biegów, brak zdjęć komory silnika. Aby się ładniej auto prezentowało na zdjęciach, przed sesja zaliczyło myjnię. Edytowane 28 Czerwca 2011 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Auto ma sporo ponad 200 tyś km (przy 200 tyś wnętrze wygląda na mniej zużyte). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zauważyłem moim okiem, (albo monitor oszukuje) brak maskownicy błotnika prawego, tego małego trójkąta przed lusterkiem. Maska silnika źle spasowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi