lulek181 Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Witam problem jak w tytule .Autko z automatyczną skrzynką i problem jest taki je jeśli kilka sec. jest powyżej 3 tyś. obr. zapala się kontrolka taki zygzak lecz auto dalej jedzie normalnie nie przechodzi w tryb awaryjny jeśli się zatrzymam i zgaszę silnik to po ponownym uruchomieniu już się kontrolka nie pali.Czy może mi ktoś pomóc.A może ma ktoś w 3 city Clipa bo mój sprzęt nie łączy się ze skrzynią.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 To może być błąd silnika, niekoniecznie skrzyni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lulek181 Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Niestety nie jest to błąd silnika sprawdzałem kilkakrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 W takim razie tylko diagnoza CLIPem coś może podpowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lulek181 Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Temat zamykam opis uszkodzenia w innym wątku w dziale elektryka,elektronika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi