gregor1.6 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 witam...jestem nowy i na początek prosze o wyrozumiałość jeśli nie odpowiednie miejsce a teraz do rzeczy... może wie ktoś po jakiej nokii pozostał mi uchwyt po poprzedniku w mojej megance ? druga sprawa czy jest jakaś przejsciówka którą mogłbym połoczyc luźny kabelek z nokią 6210 navigator ? z góry dziękuje za odpowiedz... pozdrawiam... foto-załącznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Zapewne 6310 i tym podobne ( chodzi o złącze ) będą pasowały. Niejednokrotnie na gliwickiej giełdzie ludzie do mnie podchodzą z podobnymi uchwytami. Czy z tyłu nie jest wypisany model Co do przerobienia - raczej niemożliwe, choćby z powodu rozwiązać technologicznych złącza DKU i miniUSB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi