Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Pompa paliwa megane 1.9d

lobs

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuję pompy paliwa do megane 1.9d, albo informacji gdzie mogę się zakręcić za taką. Jest to pompa Lukas i nic więcej faktycznie o niej nie wiem oprócz tego że jest tam dużo kabli jakby sterowana elektronicznie. Przesyłam do tego zdjęcie pompy. Może ktoś pomoże?. Aha, czy można ją zregenerować?

post-29872-0-03138600-1311490282_thumb.jpg

• 10 miesięcy temu...

też mam ten problem byłem u "Pompiarza" i mi powiedział że regenaracja kosztuje 2 tyś. , można ją przerobić na mechaniczną co kosztuje około 1 tyś. i tzrba się udać do elektryka aby oszukać odcięcie zapłonu w pompie, albo szukać nowej pompy sprawdzić czy działa i jechać do elektryka aby zgrać kody aby pompa współpracowała z silnikiem i komputerem

Kurna biednemu to zawsze wiatr w oczy wieje :-(((((

Szukam namiarów gdzie można taką pompę dostać jak ktoś wie to dzięki za pomoc

Dodano: 16 cze 2012 - 20:15

No i wiem co się stało w mojej pompie w serwisie wyskoczył mi bląd "pozycja aktualizatora dawki paliwa" i musze wymienić pompe, znalazłem używana pompę za 1600 koło Konina gość ma kilka sztuk tego sprzętu tak więc jak coś do dajcie znać a podzruce namiary na gościa

Cięcie

To mi znajdź elektropompe do meganki 1.9D 99r. firmy lukas za mniej niż 1600zł i z gwarancją rozruchową na 30 dni taka jak na zdjęciu w początku strony i daj mi namiary będę wdzięczny :)

lapka2.gif

Regulamin pkt. 5.13 -Prezes

Uszkodzony elektrozawór wyprzedzenia wtrysku.

Kiedyś był do tego zestaw naprawczy w ASO, który kosztował około 250 zł.

Żeby było śmieszniej, to ten zestaw składa się z podkładki, uszczelki i klucza.

• 5 tygodni później...
Papuga

Odebrałem auto od pompiarza wymienił mi uszczelki i zawory w pompie wysłał ja do firmy Delphi w gdańsku żeby ją sprawdzili i co mnie bardzo bolało musiałem wyskoczyć z dużej ilości gotówki za tą robotę ale auto działa jak przed awarią

Dzięki wszytskim za POMOC

lapka2.gif

Regulamin pkt. 5.13 -Prezes

Edytowane przez Prezes