garmin Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 (edytowane) Witam Mam problem niby nic poważnego lecz chciałbym znal esc przyczynę,otóż:::: gdzie może się znajdować kostka do sterowania podnoszenia szyb przednich i lusterek ponieważ wszystko działa tylko odwrotnie. gdy np. chcę ustawić lewe lusterko to sterowanie jest w prawym i tak samo z przednimi szybami.. --myślę że kostki są zamiennie i odwrotnie są wpięte--jednak czy to jest ta przyczyna???? i gdzie są bezpieczniki??? pozdrawiam i czekam na odp . scenic II 2003 rok Edytowane 26 Lipca 2011 przez garmin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Popraw temat i swojego posta inaczej poleci do kosza. Wtyczki masz pod panelem przełączników oraz na ramie drzwi. i gdzie są bezpieczniki??? Ściągnij sobie z downloadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi