Basenji Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Myślę, że w II jest znacznie więcej miejsca niż w I. Od czasu do czasu używam jedynki i uważam, że jest tam ciasno. Czyli nie ma problemu ze stopami ( no chyba, że ktoś ma naprwdę wielką nogę :D Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Jahu a jakie auto? myslisz ze do Meggie ph1 by pasowaly? ja musze kupic - ze sprzegla gumka wisi juz na 1 wlosku, reszta sa wytarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jahu Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Wiesz kumpel ma Golfa nr 4. Nie wiem jakie tam są wymiary pedałków :D . Najlepiej jak będziesz chciał jakieś zamówić to wysłać maila do kolesia jakie mają wymiary i sprawdzić potem u siebie czy jest ok lub w jakimś sklepie się spytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavis89 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 wlasnie mam pytanko, idzie wymienic oryginalne pedaly? tzn dac nowe a potem nakladki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 jest to możliwe ale kosztowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavis89 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 czyli odpada, jakie nakladki najlepiej dac? do magenki I z 96 roku? zeby nie wiercic w pedalach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 zeby nie wiercic w pedalach najlepsze sa takie że własnie bedziesz musiał wiercic, przynajmniej będzie solidnie zamocowane. Zwróc szczególną uwagę na szerokośc nakładki by zostawic odstep między pedałami i na to czy sa pokryte antyposlizgowa gumą..swoją droga nie wiem po co chcesz wrzucac do "takiego" auta inne pedały albo nakładki, ale to Twój biznespozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 ja mam u siebie nakładki "championy" z oferty firmy Jacky i jestem zadowolony, fakt faktem dziurki trzeba było wywiercić ale teraz się bardzo ładnie trzymają (wcześniej te same miałem w R 19 czyli w sumie jeżdże na nich ok 3 lat i jedna część gumy się zdarła ale tak to żadnych problemów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazet Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 zadna z renomowanych firm SPARCO OMP itp... nie robi nakladek na pedały z jakimis smiesznymi zaczepami czy uchywtami, zgadnij dlaczego?? :( tak ze zycze milego uzytkowania nakladek z allegro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz sobacki Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Po czasie ale dolacze sie do tematu. Chce zmienic nakladki w mojej megane 2004. Latwo sie zdejmuje i zaklada nowe? sa tam jakies otwory na sruby?nie chce rozbierac swoich a pozniej sie okaże ze ciezko zamontowac. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaz89 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Witam użytkowników. Również posiadam problem z nakładkami, otóż nie wiem jak zdemontować oryginalne pedały, w celu założenia innych. Proszę o poradę. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marr29 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 może ktoś wie jakiej marki kupić zwykłe gumowe nakładki na pedały, jeśli w ogóle istnieje marka dla takich drobiazgów. Ostatnio kupione, tanie (ok 3 zł sztuka) wytrzymały ok.2-mce zanim wytarły się i pękły. Sprzedawca w sklepie motoryzacyjnym przyznał, że on nie ma na razie w ofercie innych, a te,które ma to zwykłe rzemiosło, (nie obrażając żadnego porządnego rzemiosła). Teraz wiem, że zakup 3 sztuk tych "nakładek" na łączną kwotę ponad 10 zeta to były źle zainwestowane pieniądze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lonek91 Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Witam a ja na allegro znalazłem takie pedały http://allegro.pl/pedaly-megane-ii-rs-cc-f1-r26-turbo-dci-sport-i2166681852.html fakt cena dość duża ale robią wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 ładne, ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnerek Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 mam je zamontowane u siebie, i rzeczywiście wtglądają bardzo ładnie łacznie z podstopnicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi