radoslawo Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Ja mam swojego Grandtour'a na sprzedanie, którego uważam za niezłego diesla (przejechałem 30tys w pół roku bez jakichkolwiek usterk) i gdyby nie fakt, że muszę mieć jeszcze większy bagażnik to nie zmieniałbym... Teraz celuje w C5 III, Mondeo MK4 lub Lagunkę III... :l: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jastu Opublikowano 22 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Kupiłem Ford Focus FL Kombi 1.6 TDCI 110KM Econetic DPF - czyli mam i DPF i dwumasę :/ ale autko zacne tzn. dość ciche w środku i wygodne (duży bagażnik moim zdaniem), a ostatni cały bak zjeźdźiłem po miescie i wyszło 6.2 (z trasy okolice 4,2) Zobaczymy co będzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi