corvus_pl Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 (edytowane) Jak w temacie Pytanie ma być w poście nie w temacie, na przyszłość pamiętaj o tym Edytowane 30 Lipca 2011 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Ja jak u siebie wymieniałem (spalił się) wystarczyło, że dostarczyłem stary oni przeliczyli zęby o ile dobrze pamiętam wychodziły na 9 i 10, więc na takiej podstawie otrzymałem rozrusznik który działa już 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marr29 Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 w Megane I monotowano 3 typy rozruszników; Valeo D6RA133, Bosch 0001 107 lub Mitsubishi M002 T 8381 (książka 'sam naprawiam') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi