Adaźko Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Wiem, że kącik moto (w końcu nie od dziś tu bawię), ale sprawa pilna. Moja lepsza połowa pracuje w szkole i na rozpoczęcie roku na akademie potrzebna jest melodia "Stokrotka", inaczej mówiąc podkład muzyczny do tej właśnie piosenki, znanej pod innym tytułem "Gdzie strumyk płynie z wolna". Jeżeli ktoś z Was ma takie cóś mp3 lub wav (sama melodia bez śpiewu) do dajcie znać albo prześlijcie na e-maila. Dzięki fest (za nieusuwanie wątku też) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 zainstaluj sobie bear share (taki P2p) jest tam tego od groma wywaliło mi 329 rekordów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaźko Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Ale chodzi o melodię nie o piosenkę :cry: Radzę przeczytać regulamin forum bo widzę, że nie zrobiłeś tego przy rejestracji, a następnie poprawić post. - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Szukalem, nie znalazlem, probowalem tez wywalic wokal z mp3 ale nie wyszlo to za ladnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaźko Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 No właśnie, cienszka ;/ sprawa. Radzę przeczytać regulamin forum bo widzę, że nie zrobiłeś tego przy rejestracji, a następnie poprawić post. Kolejny raz Mam nadzieję, że ostatni. - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 w standardzie midi szukałeś? midi jest używane przez wiele programów do karaoke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Tak, tylko ze MIDI brzmi jak pseudo-polifoniczne dzwonki w telefonach sprzed 7 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 lepsze coś takiego niż nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi