kelorth Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 (edytowane) Witam Chciałbym Was prosić o wypełnienie mojej ankiety. Nie zajmnie Wam to dużo czasu, a mi bardzo pomoże. Z góry dziękuje Edytowane 30 Lipca 2011 przez P_r_z_e_m_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Wiem, że może się czepiam, ale do czego ma służyć ta ankieta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 0cool ma rację, Ponawiam pytanie; Czemu ma służyć ta ankieta Kolegów proszę o powstrzymanie się z jej wypełnieniem, do momentu otrzymania wyjaśnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urbanek666 Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Z ankiety wynika, że ktoś chce znaleźć chętnych na usługi wykonania "tuningu wizualnego samochodu". Według mnie jest to zakamuflowana oferta firmy lub osoby która się takimi rzeczami zajmuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz325 Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Chce wiedzieć wiela kasy ludzie som skłonni wrazić do swojego auta. Naj lepij to zawirzić tyn temat. mariusz- a Ty piszesz tak jak godosz, czy godosz tak jak piszesz??? Ani to po polsku, ani po ślonsku, taki miszmasz z tego robisz. Choćbyś był po basztardzie. Pojrzi yno do regulaminu jak mo brif wyglondać. I patrz na uważani. To je łostatni roz co Ci z leksza łodpuszczom ale już mie nad Tobom pieron biere. - gojgien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 No to zamykam kasuję też link do ankiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi