MagTito Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 to zależy raz się zatną na 1500 raz na 2000 a czasem wszystko jest ok przeważnie jak się jeździ na wysokich obrotach to po wrzuceniu na luz często obroty pozostają wysokie i dopiero po jakimś czasie same spadają.przepustnice mam dwie i na jednej i drugiej jest to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz325 Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 a silniczek krokowy sprawdzołś? może wina leży po jego stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagTito Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 mam dwa silniczki i na jednym i drugim tak samo chodzi ale kupie ten z allegro na 40 zł wiem ze długo nie pochodzi ale jak mam wydać 200 zł i nie mieć pewności czy to silniczek to nie ma sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz325 Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 a do ciskołś ta przepustnica zak łazi zapolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagTito Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 jutro jak dojadę do pracy rano to tak zrobię i napisze co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi