sebi. Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Witam Mój synek bierze udział w konkursie na dziecko miesiąca sierpnia Oddajcie na niego głosik na http://pl.lennylamb.com/user/show_photo/3786 Można oddać jeden głos dziennie Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 głos oddany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 A jak wygracie gadżecik-zorganizujesz przyjątko z piwem i kiełbaskami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Poszedł również mój głos 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stock844 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 głos oddany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebi. Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 A jak wygracie gadżecik-zorganizujesz przyjątko z piwem i kiełbaskami? A przyjedziesz do Torunia ? Dziękuje wszystkim Pamiętajcie ,że głosować można codziennie do 31 sierpnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoslawo Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Poszło A i na kiełbaskę mam blisko (nie żebym tylko dlatego oddał głos ). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Poszło 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Poszło, to kiedy te przyjęcie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Za kiełbaskę - wszystko! A odległość mi nie straszna Głos oddany. Dodano: 02 sie 2011 - 16:11 A nawet i na fb kampania poszła, mam nadzieję że pomoże. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Możecie wytłumaczyć cel akcji? Kolejna kampania reklamowa na którą wszyscy łapią się jak muchy na lep? Zapytałeś syna czy chce być podziwiany w internecie np przez pedofilii? Już mało nk, fotosika i innych portali tego typu - dla mnie żenada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urbanek666 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Poszło. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebi. Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 I kolejny dzień na głosowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterZgora Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Poszło. Powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoogi Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Poszło, jak widzę jesteś na prowadzeniu Powodzenia w konkursie i gratuluję udanego potomka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi