triplex130 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Witam. Niemoge się nigdzie dogoglować informacji na temat tego biopaliwa. Lał to ktoś może do swojego autka? Ja się nie mogę zdecydować (chodzą plitki że rozpuszcza uszczelki pompy czy też zapycha układ paliwowy) Inni mówią ze leja już długi czas i wszystko gra. Jak to naprawde z tym jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petor15 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Stare diesle to jakoś to przełkną ale do tych nowszych bym tego nie lał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 (edytowane) Ja swego czasu zalałem do mojego sceniola starszego 1,9dT (dokładnie ten sam silnik F8Q) i temat relacjonujący ten "wynalazek", który można nabyć na stacji "BLISKA" jest na forum. http://megane.com.pl/topic/2719-biopaliwo-czy-da-rade-jezdzic/ 7 wynik po wpisaniu frazy BIO diesel, w forumową wyszukiwajkę przełączoną na szukanie u wujka Google Echhhhhh to były czasy 3,55zł za litr ON. Komu to przeszkadzało????? Edytowane 5 Sierpnia 2011 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi