pedros Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Teściowi wpadł w oko. http://otomoto.pl/renault-scenic-zrejestrowany-super-1-6-16v-C19971545.html Może ktoś rzucić fachowym okiem na to cudo? Z góry dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Wydaje mi się, że uderzony w tył. Nie zgrywa się prawa tylna część karoserii. Tylna klapa jakby "przekoszona" prawą stroną i prawe tylne drzwi również lekko niedopasowane. Zastanawia czym został zabrudzony prawy tylny pas bezpieczeństwa, trochę mi to podchodzi na niedopraną krew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Cóż, potwierdzić mi chyba pozostaje uwagi kolegi makuli . Prawy tył/bok - robiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi