Zwudu Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Witam. Problem polega na tym że gdy wsiadłem do meganki odpaliłem wsadziłem kluczyk słychać dziwny pstryk taki jak od kierunkowzkazów po lewej stronie obok kierownicy dochodzi ten dźwięk. światła tylnie (STOP) chodzą w rytm pstrykania co to może być nie mogę tego wyłączyć musiałem wyciągnąć bezpiecznik. 2 Problem to Gdy przy włączonych światłach Postojowe/mijania/drogowe naciskam STOP lewy stop się nie świeci a prawy tak (Choinka) przy wyłączonych światłach wszystko normalnie Proszę o pomoc. Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jak na moje oko, wspomniany pstryk to przekaźnik kierunkowskazów. W Twoim układzie elektrycznym najprawdopodobniej wystąpiło zwarcie i dlatego też światła stop podpięły się pod w/w przekaźnik. W odniesieniu do drugiego problemu - sprawdź połączenia z tyłu, przetrzyj je, sprawdź podpięcie masy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwudu Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zrobione wszystko działa . Dzięki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi