ciekawska.forumowiczka Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 (edytowane) Czas odświeżyć ten wątek, w koncu końcu są wakacje Edytowane 21 Lipca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janko47 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Ja wybieram się w przyszłym tygodniu do Promenady nad Jeziorem Zegrzyńskim. Może jak ktoś jest z Wawy to kojarzy to miejsce. Świetne na wypad ze znajomymi. Spoko plaża, woda, jak pogoda jest dobra to można się nieźle wyszaleć ponieważ mają tam fajną infrastrukturę sportową. Dojazd dobry, pół godziny samochodem z Wawy i jest się na miejscu. Teraz mają tam promocję wakacyjna - można za 130 zł wynająć sobie noclegi w pokoju o wysokim standardzie, pełne wyżywienie oraz atrakcje sportowe. Ja skorzystałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi