Reins Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Witam! Posiadam Megane III 1.5dCi 105 km (2009 r) sprowadzoną z Francji. Dostałem do niej komplet dokumentów (oczywiście po francusku) i dodatkowo ściągnąłem sobie instrukcję po angielsku. Lecz nigdzie nie mogę znaleźć harmonogramu które części i przy jakim przebiegu wymieniać? Czy mógłbym prosić was o pomoc w tej kwestii? Byłbym wdzięczny za rozpiskę lub fotkę z polskiej instrukcji obsługi. Nie chcę już zakładać nowego tematu więc zapytam tutaj: Jaki płyn chłodniczy i jaki płyn hamulcowy należy używać? Z góry dzięki za pomoc! Będę bardzo wdzięczny! Pozdrawiam wszystkich fanów Renault Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Pewnie tak samo jak w innych modelach i dla takiego silnika: Płyny to np. DOT4 i Glaceol RX Type D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi