grappa01 Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Witam, jak to jest kupilem niedawno auto i niestety okazalo sie ze: 1. centralka dzialka tylko w srodku tym przyciskiem obok radia, z kluczyka jak zamykam auto centralka nie dziala 2. autoalarm nie wiem jak sprawdzic czy jest sprawny (czujki w srodku sa) bo podejrzewam ze jest nie sprawny i jak ewentualnie moge to naprawic 3. jak wlozyc w tylna polke glosniki, czy mozna zdemontowac jakos tylna polke bo ogranicza mnie jak na razie swiatlo stop 4. caly czas swieci mi sie kontrolka od poduszki powietrznej czy tak powinno byc czy cos nie tak jest ?? 5. to samo IMO ikonka non stop mruga a auto odpala jakby IMO bylo wylaczone z gory dziekuje Wam za posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 kluczyk się rozkodował?? albo cały alarm :-/ Jeśli tak to w ASO CI zaprogramują a 80 zł pod warunkiem, że masz kod i dwa kluczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grappa01 Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 aha czyli mam rozumiec ze na wlasna reke tego nie zrobie ? A jeśli mam tylko 1 komplet kluczykow bo nie dostalem 2 go jak kupowalem auto ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 na forum jest gdzieś instrukcja jak kluczyk przyuczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grappa01 Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 przepraszam Cie bardzo ze Cie tak męczę a moglbys mi wskazać link bo nie wiem pod jakim haslem szukac co i jak. edit: czy mam sie kierowac tym linkiem czy chodzi o inny link http://www.forum.twingo.pl/viewtopic.php?t...owanie+kluczyka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=337 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grappa01 Opublikowano 5 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 dzieki za link, czeka, jeszcze na dalsze podpowiedzi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi