Basenji Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Jest na ten nadmiar przestrzeni nad kołami prosty ;) sposób - obniżyć. Najprościej sprężynami - zazwyczaj okolo 35mm. Lepszym i nie tańszym sposobem jest regulowane na wysokość (zazwyczaj także i twardość) zawieszeni - np KONI. Jest to chyba także praktyczniejsze w naszych warunkach - zwłaszcza, że zbliża się zima. zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 ja mam, 18", szeroką opone, obniżone auto o 35mm i dalej to koło jest małe... ale myśle zeby go na wiosne położyć ze 6cm to sie zobaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 To jak o tyle obniżysz to fajnie będzie Ci się jeździło po tych wspaniałych krakowskich drogach. W maju się wybieram do Krakowa to obejrzę te obniżone 18" ;) zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 nie ma sprawy ;) napisz wczesniej do sie zgadamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choina Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 kolek, powiedz mi jaka jest szerokość felgi i jakie ET w tych 18tkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 7,5''x18'' ET42, 4x100, powtarzam jeszcze raz ze jak ktoś chce to moge sprzedać mój komplet taniej dla kogoś z forum bo już idą do mnie nowe z USA! moję mają 3 tygodnie stan idealny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choina Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Co ściągasz ze Stanów? Pochwal się. Ostatnio jak lookałem takie coś mi sie spodobało, tylko szkoda że czarne, ale i tak fajne. Nie żebym miał coś do czarnych felg, ale po prostu do koloru mojego auta nie pasi black. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 zobaczycie na aucie, nie wiem jeszcze czy podejdzie pod auto to sie chwalić nie bede... a te felgi to takie średnie, moim zdaniem moje obecne ładniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi