makaron82 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Witam mam problem z radiem PHILIPS 22DC481/62 radio normalnie gra można zmieniać stacje ale wyświetlacz cały czas pokazuje CODE i nie mogę wpisać kodu w momncie gdy próbuje co wpisać coś dzojstickiem to zmieniam stacje. Czy ktos wie jak rozwiązać ten problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Odłącz aku lub radio od zasilania na dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaron82 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 bylo odłączone radio ostatnio jakies 4 godziny niestety nic to niedało cały czas ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 A przyciskami z radia próbowałeś wprowadzać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaron82 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 jesli chodzi o 1, 2, 3 ... to tylko zmienia sie stacja genaralnie radio reaguje na wszytskie przycisko ale zgodnie z ich przeznaczeniem tak jakby radio bylo w pelni sprawne no ale wyswietla caly czas CODE i w zaden sposob nie moge wprowadzic kodu dodam ze auto sprowadzane z niemiec i jest tak od poczatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 A może poprostu wyświetlacz jest zły/źle podpięty i dlatego tak jest. Jeśli radio byłoby zablokowane to by nie grało, a skoro gra znaczy się że blokada jest zdjęta ( nawet po odłączeniu zasilania ). To jest auto świeżo kupione ? Sam sprowadzałeś czy przez handlarza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaron82 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 no tez mi sie tak wydaje ze skoro radio gra to jest ok tylko irytuje mni eto code chcialbym wiedziec jaka stacja gra :) a wyswietlacz jak moge sprawdzic czy wszytsko z nim jest ok. Samochód kupowałem od gościa który sprowadzał go z niemiec i jezdzil nim kilka lat w polsce ale jemu to nie przeszkadzalo zdobylem kod do radia ale za cholere nie moge go wprowadzic auto jest z 1999 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi