BOBI2006 Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Witam Mam problem pare dni temu padła mi uszczelka pod głowicą zaprowadziłe megi do mechanika aby ją wymienił oprucz tego że wymienił uszczelkę to zplanował głowice wymienił pase rozrządu i ustawił zawory po naprawie gdy samochód się nagrzeje nie mam równych obrotów na biegu jałowym i drga proszę o pomoc co może być przyczynom . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bargar Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Może zaworki trochę za ciasno ustawił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOBI2006 Opublikowano 25 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Witam mam pytanie czy za ciasno ustawione zawory mają wpływ na obroty silnika a szczególnie na nierówne obroty proszę o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 pewnie ps. zmień temat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechutek4 Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Witam ! Miałem to samo. Mechanik zapomniał dokręcić kluczem masę do silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi