Easy Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Ciesz my sie i radujmy :!: I zyjmy nadzieja ze zima w tym roku bedzie trwala 6 miesiecy :D Zdjęcia: Onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 te zdjęcia zostały teraz niedawno wykonane??? czy to jakieś z zeszłej zimy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 6 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Te zdjecia sa z wczoraj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 no to powiem że jak się w góry wybierasz to tylko z nartami, ja byłem w środku sierpnia tydzień w zakopcu to mimo zapowiedzi że będzie padało to miałem całkiem niezłą pogode raz padało cały dzień i raz do południa no i słońce wychodziło z za chmur wystarczająco aby się opalić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spory Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Nie okażę :shock: jeżeli w lutym wyrosną palmy i zakwitną banany w Zakopanym. Już faktycznie nieźle poczochrało się w tej pogodzie :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 no niestety klimat się zmienia niebawem będziemy chodzić w turbanach i daktyle hodować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Trza zimówki przeglądnąć ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 całe szczęście że klimat się na tyle nie zmienia że mamy tylko takie misie a nie te białe...takiego niedźwiadka na szlaku spotkałem w górach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 fajny! :D ale jak to nie jest dzwiadek to co? :D ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 6 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Mnie to na konia wyglada :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 a co przebieraniec, może pewien minister inwigilował ludzi na szlaku w przebraniu niedźwiadka :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 no dobra... kon, przebieraniec czy minister... ciagle zgadywanki, a lukaszzd, nadal pisze ze to niedzwiadek. jak nie dzwiadek to co? juz nic nie rozumiem... :roll: ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 a tutaj w zbliżeniu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 6 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Panie ministrze Koń... gdzie mundurek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 ciekawe co wsuwa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi