sosikxxx Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Witam! Mam taki problem. Po odpaleniu auta rano, gdy jest zimny silnik strasznie się muli podczas jazdy, gdy się nagrzeje wszystko jest ok. Ostatnio podczas gdy samochód stał 2 dni, po odpaleniu chodził jakby na 3 cylindry, jednak po przejechaniu ok 500 metrów wszystko wróciło do normy. Podejrzewam, że może to być związane z cewkami, niedawno wymieniałem jedną bo padła. Przebieg 65 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punxhc Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Faktycznie możliwe że kończy się cewka. Najlepiej podjechać na CLIPa i sprawdzić jakie są błędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosikxxx Opublikowano 6 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Myślę że wymienię chyba świece na nowe oraz założę porządne cewki bo mam jeszcze trzy Sagema i jedną wymienioną na Denso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi