Gets Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 ciekawe na ile te wyniki sa prawdziwe wg tego wyszlo ze 19... trzeba bedzie sie postarac ;-) bo konkurencja widze ze nie spi <hahaha> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victoria Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 z moim nazwiskiem jest "jedynie" 6267, z czego 428 w moim macierzytym mieście... jest nas trochę... z resztą można się było tego spodziewać, bo jak się kiedyś zapisałam do biblioteki publicznej to musieli mnie wyszykiwać po adresie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Nikt tego jeszcze nie skomentował - cipa to po śląsku kura, więc takie nazwisko dlatego istnieje Jak na moje nazwisko jest 135 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebek Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 3271 a w Kr 75 ciekawe tylko na ile jest to dokładne i z jakiej bazy danych korzysta. Bo w takim razie gdzie ochrona danych osobowych :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thing Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 31 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbyczek Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 1970 (myślałem że bydła więcej w Polsce) :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulo Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 85988 :shock: :shock: :shock: a skąd ich się tyle namnożyło?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek3430 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 46379 z moim tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeloNek Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 31521 nawet na forum sa "moi" :] :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaha Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Mnie wyszło 94, z czego większość w okolicy a ta reszta to tam gdzie dziadek ma (miał) swoich braci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creative75 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 u mnie 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaha Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 to musi być baza danych sprzed co najmniej 10 lat (od tego czasu w naszym pięknym kraju przybyło jedno nietypowe nazwisko i brakuje go w bazie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelolsztyn Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 u mnie 3040 w tym nazwisko bylej miss polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 u mnie 1163. nie miałem pojęcia że aż tyle a myślałem że dużo mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOKRA1 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 No ładnie tylko 679 w pl a reszta rodzinki USA/Australia/Madagaskar toroszkę ich wywiało po świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi