Sebi1986 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 (edytowane) Witam, Tak jak w temacie, zauważylem że mam plamy pod autem i ucieka mi płyn do wspomagania, chciałbym się dowiedziec co może byc tego przyczyną, zauważylem też że jak koła mam skręcone to ten płyn bardziej leci niż jak koła sa prosto, poza tym w czasie jazdy nic sie nie dzieje, kierownica działa płynnie żadnego problemu nie mam. Zrobilem zdjęcia i wrzuciłem je ale nie wiem czy one pomogą coś, dzięki za odp Edytowane 14 Września 2011 przez Sebi1986 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 to na pewno płyn do wspomagania Ci ucieka?? przy tak dużym wycieku to kierownica powinna Ci chodzić jak w dużym fiacie. Sprawdź ile płynu masz w zbiorniczku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebi1986 Opublikowano 14 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 (edytowane) na pewno płyn gdyż co kilka dni w zbiorniczku gdzie sie on znajduje jest pustawo więc dolewam:) a kierownica ładnie chodzi, nic nie stuka puka itp. co to może byc? regeneracja przekąadni do zrobienia czy może jakis przewódd padł? patrzylem płyn dzis troszke jest jeszcze Dodano: 14 wrz 2011 - 12:45 ile może kosztowac wymiana uszczelek w przekładni ? Edytowane 14 Września 2011 przez Sebi1986 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 może pampa puszcza, odpal silnik i niech ktoś kręci kierownicą, a Ty patrz skąd leci płyn. Regeneracja pompy w okolicach 150 zł, ale to zależy od miejscowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebi1986 Opublikowano 14 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 (edytowane) później się z kolegą zgadałem to będziemy coś dzialać, będę pisał jak coś. Edytowane 14 Września 2011 przez Sebi1986 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Obejrzyj dobrze maglownicę, jeżeli pompa jest szczelna. Szczególnie zwróć uwagę na połączenie wężyków z maglownicą. Popatrz też na uszczelnienia drążków kierowniczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi