Naram Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Witam.Posiadam megane 96'1.4 eco z gazem.Wymieniłem kable WN i problem zniknął jakim było przerywanie.Śmiga az miło.Chciałem wymienić kopółkę i palec i nagle przestał chodzić na gazie,raz sie włączał zaraz po chwili się wyłączał.Zmieniłem spowrotem na stara kopółke i palec i śmiga bez problemu.Co to może być??Wina kopółka??Palca??może inny palec??Kopułka musi być dobra ponieważ poprzednia nie pasowała i została wymieniona na magnetti marelli odpowiednia do tego modelu,palec pozostał z poprzedniej kopółki jaki był dobrany,ale pasuje na trzpień i auto na benzynie chodzi bez zażutu,tylko ten gaz nie chce chodzić.Jaka przyczyna?? Regulamin pkt. 5.7 - ortografia P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 (edytowane) Stary i nowy palec są takie same ? Jest kilka rodzajów i tylko pozornie są one do siebie podobne. Na gazie może nie chodzić, bo jest tam potrzebna mocniejsza iskra, sprawdź jeszcze świece. Edytowane 5 Listopada 2011 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naram Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 (edytowane) Winna była kopułka.Teraz jes firmy bremi za 49zł i smiga az miło!!mozna zamknąc temat.Polecam tą kopłke do megi z gazem.Pozdrawiam. Edytowane 5 Listopada 2011 przez meganecoupe02 Na forum używamy polskich znaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi