kamson Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Jak w temacie. To były raz lepsze chwile, raz gorsze. Jak to w życiu. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchutki Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 widzę awaryjne włączone?? czyżby postój na środku drogi żeby fotkę zrobić?? :D Bo ja jak miałem 111111 przejechane to po hamulcach i fotki robiłem :D (oczywiscie popatrzyłem czy nic nie jedzie za mną, coby mi hatchbacka z kombi nie zrobiło :D :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 cos te liczniki przekłamują :D porównaj przebieg z licznikiem dziennym, na pierwszym przybył kilometr 99999> 100000 na drugim dwa 849> 851 :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sintar Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Bo ja jak miałem 111111 przejechane to po hamulcach i fotki robiłem :D w zeszły piątek w czasie jazdy coś mnie tknęło zeby spojrzeć na przebieg i moim oczom ukazał się taki sam widok - 111111. Nigdy nie spoglądam w czasie jazdy na licznik kilometrów a wtedy akurat tak trafiłem. Niestety był ruch, na dodatek lało więc niestety musiałem śmigać dalej... teraz czekam na 222222 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 też ostatnio przeżywałem przejście przez 100.000 km :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 no to ja juz chyba 333333 lol :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchutki Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Gojgien - 84.9 i 85.1 czyli 0.2 km :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 suchutki, masz rację, to moja pomyłka. Nawet u mnie jest kropeczka na wyświetlaczu a ostatnia cyfra to setki metrów. :D (cały czas człowiek ma to przed oczami w czasie jazdy, a specjalnie szedłem sprawdzić bo nie byłem pewny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptr Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 [...]w czasie jazdy coś mnie tknęło zeby spojrzeć na przebieg i moim oczom ukazał się taki sam widok - 111111. Nigdy nie spoglądam w czasie jazdy na licznik kilometrów a wtedy akurat tak trafiłem.[...] Też tak miałem i to było gdzieś tutaj na trasie 79 w strone Krakowa :D 3 tygodnie później było 112222. Teraz za każdym razem spoglądam tam na licznik. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamson Opublikowano 10 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Koledzy, ja mam tam zegar. To jest godzina. Nie mam komputera.:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 kamson, Było niedawno coś na ten temat na forum. Przełącza się przez przytrzymanie tego czarneg długiego przycisku, czy jakoś tak. Pobaw się tym, to może przeskoczy na licznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamson Opublikowano 11 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Przeskakuje. O tym to ja wiem. Tyle, że ja te liczniki mam zamiennie. A zegar jest na stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Mojej też dzisiaj stuknęła 100tka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamson Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 gratki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi