grzecho72 Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Witajcie piszę po raz pierwszy mam problem . Mam renault megane 1.6 98r nie mogę otworzyć auta z centralnego po otworzeniu go kluczykiem nie chce odpalić,ale kręci.Nie działają kierunki ,wycieraczki i nie opuszcza się szyba w dzwiach od kierowcy,na desce nie pali się kontrolka od centralnego oraz szybko mruga kontrolka ''zygzak''.Proszę opomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Sprawdź na początek, czy akumulator jest sprawny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 po otworzeniu go kluczykiem nie chce odpalić,ale kręci. Uniemożliwia to immo. Więcej znajdziesz na forum jak poszukasz, także :) Zamykam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi