g.tur Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 witam.mam problem z wyswietlaczem radia.mam megane coupe 2.0 8v 1996.problem pojawil sie taki ,ze wyswietlacz dziala tylko do polowy otoz widze tylko gorna czesc napisow,a dol trzeba sie domyslic.czyzby sie spalil? ile takie cos kosztuje,czy ktos mial taki problem.a w ogole to chcialem zmienic radio w zwiazku z tym czy po pozbyciu sie fabrycznego,a wsadzeniu nowego,wyswietlacz dalej spelnia swoje funkce i czy bede mogl nadal sterowac nowym z kierownicy? prosze o pomoc w tej kwestii.-z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 wymień wyświetlacz ewentualnie sprawdź czy nigdzie nie jest połączenie uszkodzone czy bede mogl nadal sterowac nowym z kierownicy?będziesz mógł jak kupisz przejściówkę za 400 zł - ale nie od wszystkich modeli je robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Na mój gust padła/zabrudziła się/nie styka gumka pomiędzy płytką wyświetlacza, a wyświetlaczem. Bez rozebrania i popatrzenia do środka trudno cokolwiek powiedzieć. Znajdź jakiegoś elektronika to Ci to zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi