Megi97 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Witam wszystkich moje pytanie jest takie. Jak rozpoznać że drążki kierownicze są do wymiany na co mam zwrócić szczególną uwage. Moja żona była u mechanika tzn prosiłem ją by pojechała do niego :) i żeby sprawdził zawieszenie bo coś puka w samochodzie w przedniej części jak i tylniej powiedziano jej że sa do wymiany sworznie wahaczy 2 i tuleje wahaczy po 2 na strone oraz drązki kierownicze są wyrobione. jak to sprawdzić natomiast z tyłu zamocowali zderzak i skasowali 60 zł ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 jak to sprawdzić Podjedź na szarpaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Polecam stację diagnostyczną za 20 zł przetrzepią Ci całe zawieszenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi