filip1 Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Witam, mam pytanie odnośnie schowka w desce rozdzielczej, mianowicie od jakiegoś czasu podczas jazdy strasznie skrzypi, a konkretnie lewy zawias pokrywy tego schowka. Nie chciałbym wyłamać pokrywy tego schowka, ale po wielu próbach nie mogę znaleźć sposobu na zdemontowanie tej pokrywy i znalezienie powodu skrzypienia. Śruby pod zaślepkami na desce są dokręcone. Jedynym sposobem rozwiązującym problem skrzypienia jest przyciśnięcie lekkie ręką pokrywy schowka w okolicy zawiasu. Wiem, że to dość błahy problem ale jak dla mnie bardzo irytujący, więc gdyby ktoś zetknął się z podobnym problemem lub miał sposób na jego rozwiązanie będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Po bokach, w górnej części powinny być gumowe guziki, może jedne zgubiłeś, przy odkurzaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 ja tą klapkę kiedyś zdjąłem bo skrzypiała, chyba z boku sa jakieś bolce. Po demontażu posmarowałem smarem i teraz klapka zamyka się sama, więc też nie jest do końca dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi